mam 21 latek mieszkam w srodkowej anglii w takim malym brixworth moim rodzinnym miestem jest nowy sacz wiec niektorzy mowia ze w zylach mam goralska krew ;)
Link :: 20.01.2005 :: 01:43 zimno...i zimno. ciepła kompiel i miękkie łóżko to to, czego mi do szczęścia trzeba. No może jeszcze jakiejś przytulanki albo lepiej przytulaka, ale potencjalny materiał na przytulaka poszedł spać Komentuj(1)
Link :: 20.01.2005 :: 23:48 ojejq...jak nie USA to Anglia, ale i jedno i drugie równa się TĘSKONOTA! Wszyscy chcą mnie zostawić! A jak ja sobie biedna, sama, malutka poradze?? Nie podoba mi sie to i tyle! Ale z drugiej strony...hmmm...juz nic nie wiem i nie chce o tym myśleć. Co będzie to będzie, byle by tylko było to co ja chcę Komentuj(0)
Link :: 21.01.2005 :: 23:14 Kiedy widać po facecie, że mu zależy? Że tak jak ja czeka na każda chwile spędzoną razem i że tego chce? Bo albo ja jestem ślepa albo nic nie widzę... Komentuj(0)
Link :: 22.01.2005 :: 00:55 bardzo, strasznie, okropnie i w ogóle sie ZAKOCHALAM!!!! znowu to do mnie dotarło!! Komentuj(1)
Link :: 25.01.2005 :: 02:50 niewiem co robić...zupełnie jestem zdezorientowana...dwa tygodznie to nie jest długo, a co dwa tygodnie będziemy się widzeć, ale czy ja chce z nim w czerwcu jechać? Czy oboje damy radę? To już totalnie dorosłe życie, bez rodziców w obcym kraju na włsny rachunek...czy jestem na tyle dorosła??Nie chcę go zawieść...a jak nie sprostam?? Komentuj(0)
Link :: 25.01.2005 :: 03:04 co to znaczy "kochać"??
czy ja wiem co to znaczy "kochać"??
może to myśleć o Nim dniem i nocą...
marzyć jak mnie przytula...
wierzyć w naszą wspólną przyszłość...
Link :: 30.01.2005 :: 04:46 hmmm....kocha,nie kocha, kocha, nie kocha....ja go kocham!!i to powinno wystarczyc Komentuj(0)
Link :: 30.01.2005 :: 04:53 najlepiej pisac malo, bo ludzio nie chce sie czytac a co za tym idzie nie komentuja malo a tresciwie pozdro4@ll Komentuj(1)